jueves, 6 de marzo de 2014

Situació Geogràfica (Socials)

Situació Geogràfica



Norwich:
 Es una ciutat no molt metropolitana ubicada en la regió de East Anglia, al est de Inglaterra. Es el centre administratiu del t de Norfolk. Té 121.550 habitants i la superfície total aproximada es de 39’02 km. 

Canterbury: 
És una ciutat del sud-est d'Anglaterra, no lluny de Londres, sobre el riu Stour, pertanyent al comtat de Kent. És famosa per la seva bella catedral. Té una población gran, de 43.432 persones més o menys. 

Caen: 
És un municipi francès, situat al departament de Calvados i a la regió de Baixa Normandia, situat vora els marges del riu Orne. Ara té més o menys 109.000 habitants.

Constantinoble:
 És el nom antic de l'actual ciutat d'Istanbul, a Turquia. El nom deriva del seu fundador, l'emperador romà Constantí el Gran. Va ser capital de l'imperi Bizantí o Imperi romà d'Orient durant segles, fins a la seva conquesta pels turcs en el segle XV. 

Jerusalem: 
És una ciutat de Palestina, capital de l'estat d'Israeldes de 1950, capitalitat no reconeguda internacionaliment per la majoria d'estats del món. És considerada pels palestins com a capital nacional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario